Το DOMICA CENTER σε συνεργασία με την DUROSTICK σας προσκαλεί το  Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο κατάστημά μας Ν. ΕΛΒΕΤΙΑΣ 54 & ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο ΒΥΡΩΝΑ.

Στο ΝΕΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ χώρο στην εκδήλωση "ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ - ΣΤΕΓΑΝΩΝΩ - ΟΜΟΡΦΑΙΝΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ & ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ" θα σας παρουσιάσουμε Λύσεις για ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ • Ιδέες για ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ • Προτάσεις για ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.


ΜΟΝΟ με 25€*
ΤΕΧΝΙΚOΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Aπό εξειδικευμένο Αρχιτέκτονα/Μηχανικό Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
*Το ποσό θα αφαιρεθεί από το κόστος των υλικών σε περίπτωση αγοράς από το κατάστημα.

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Το DOMICA CENTER σε συνεργασία με την ΙΝΤΕΡΚΑΣ Αφοί Δ. ΚΑΜΠΑΡΑΚΗ ΟΕ. σας προσκαλεί σε σεμινάριο την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στις 09:00 το πρωί στο κατάστημά μας Ν. ΕΛΒΕΤΙΑΣ 54 & ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο ΒΥΡΩΝΑ.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 4 ώρες 09:00 έως 13:00 θα γίνει επίδειξη τεχνοτροπιών και θα πληροφορηθείτε για θέματα κατασκευής και συντήρησης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνεργάτες

Με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κατασκευής είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλύτερά από τον καθένα τις πραγματικές σας ανάγκες. Συνεχώς μελετάμε,ενημερωνόμαστε και δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν που υπάρχει έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα τις κορυφαίες επιλογές του χώρου για εσάς. Επειδή γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι η σωστή χρήση των κατάλληλων υλικών εγγυάται την ποιότητα της κατασκευή όλα μας τα προϊόντα φέρουν τις υπογραφές των πλέον αξιόπιστων και καταξιωμένων εταιρειών του χώρου! Σε ένα ζήτημα τόσο σοβαρό όσο η δόμηση ποια θα είναι η δική σας επιλογή;


logo vivechromlogo isomatlogo thrakonlogo kerakoll logo alchimica

logo mapei logo durostick  logo sintecno logo nanophoslogo neotexlogo sika

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας
Όροι και Προϋποθέσεις

Ν. Ελβετίας 54 και Καραολή Δημητρίου - Βύρωνας τηλ 210 7653466 - 210 7666555

copyright © Domica center
power & design Best Quality Design