Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δείτε το εταιρικό video

Δείτε το εταιρικό video


Το Domica Center από την Ι. Φράγκος Α.Ε. είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης επιτυχημένης πορείας στο χώρο της διάθεσης δομικών υλικών. Η Ι. Φράγκος Α.Ε. περισσότερα από 80 χρόνια βοηθά επαγγελματίες της δόμησης, τεχνικούς, τεχνίτες αλλά και ανθρώπους που έχουν πάθος με την κατασκευή. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να εντοπίζουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας και έχοντας τη γνώση, τα εργαλεία και την εκπαίδευση να τους δώσουμε τις σωστές συμβουλές και να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη. Στο Domica Center θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μόνωσης, θερμομόνωσης, χρώματα όλων των μεγάλων εταιρειών, δομικών υλικών, επικάλυψης στεγών, ενεργειακής αναβάθμισης (κουφώματα αλουμινίου, ενεργειακά τζάκια, σόμπες πέλλετ) και ότι χρειάζεστε για την κατασκευή ή την ανακαίνιση του χώρου σας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η Ι. Φράγκος δημιούργησε έναν χώρο πρότυπο στον τομέα των υλικών δόμησης. Τώρα ο επισκέπτης μπορεί να έρθει σε επαφή με προϊόντα , να τα δοκιμάσει, να ζητήσει την γνώμη των ειδικών, ώστε η επιλογή του να είναι η πιο σωστή.

18a
17a
01a
02a
03a
04a
05a
06a
07a
08a
09a
10a
11a
12a
13a
14a
15a
16a
19a
20a
21a
22a

Show Room

Ειδικοί χώροι προβολής, προθήκες, σήμανση και κατηγοριοποίηση προϊόντων ώστε να μπορείτε άνετα, γρήγορα και ολοκληρωμένα να αποκτήσετε τα υλικά που χρειάζεστε.

Αποθηκευτικοί χώροι

Αποθηκευτικοί χώροι , αυτοματοποιημένοι και ειδικά μέσα μεταφοράς, έχουν ως αποτέλεσμα την ταχύτατη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.
Γρήγορα, σίγουρα, ολοκληρωμένα

Καλώς ήρθατε στην νέα εποχή Ι. Φράγκος

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Ι. Φράγκος προσπαθεί για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας να εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με δομικά υλικά υψηλοτάτης τεχνολογίας από προηγμένους οίκους που δίνουν την λύση ακόμη και στις πιο απαιτητικές κατασκευές, ενώ είναι εύκολα στην χρήση, και τα πλέον συμφέροντα στην αγορά.

Χιλιάδες προϊόντα, ένας προορισμός Ι. Φράγκος!

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Σκέφτεστε την ανακαίνιση;

H ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε είναι δίπλα σας!
Με εξειδικευμένο προσωπικό είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες που ταιριάζουν στο χώρο σας και να τον μετατρέψετε όπως ακριβώς τον φαντάζεστε!

Το μονό που έχετε να αποφασίσετε είναι τον χώρο που θέλετε να ανακαινίσετε.
Για όλα τα άλλα απλά εμπιστευτείτε μας!

ΛΟΥΤΡΟ

Αντικαθιστούμε τα πλακάκια ( τοίχου-δαπέδου) και όλα τα είδη υγιεινής.
Επιλέγουμε μαζί και έπειτα τοποθετούμε
Μπανιέρα ή ντουζιέρα ανάλογα με το χώρο σας.
Έπιπλο μπάνιου κτιστό ή κατασκευή με διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας.
Μπαταρία σετ-Καθρέπτης- Φωτιστικό -Πόμολα

ΚΟΥΖΙΝΑ

Αφαιρούμε με δικά μας συνεργεία την παλιά σας κουζίνα και τοποθετούμε νέα ( της επιλογής σας).Επιλέγουμε μαζί και έπειτα τοποθετούμε
Πλακάκια-Ανοξείδωτο νεροχύτη - Ιnox απορροφητήρα Μείκτη μπαταρία Πόμολα ντουλαπιών Πιατοθήκη Κουταλοθήκη Κάδο απορριμάτων

ΔΑΠΕΔΟ

Αναλαμβάνουμε την αγορά και την τοποθέτηση δαπέδου ( laminate) σε όλους τους χώρους σας

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αφαιρούμε την παλαιά σας πόρτα και την αντικαθιστούμε με νέα της επιλογής σας με πόμολο και κλειδαριά.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Αφαιρούμε τις παλιές σας εσωτερικές πόρτες και τις αντικαθιστούμε με νέες της επιλογής σας με πόμολα και κλειδαριές

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Αρχικά αντιμετωπίζουμε τις υγρασίες και τα σκασίματα έπειτα στοκάρουμε ασταρώνουμε και τέλος βάφουμε με οικολογικά χρώματα της επιλογής σας

Συνεργάτες

Με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κατασκευής είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλύτερά από τον καθένα τις πραγματικές σας ανάγκες. Συνεχώς μελετάμε,ενημερωνόμαστε και δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν που υπάρχει έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα τις κορυφαίες επιλογές του χώρου για εσάς. Επειδή γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι η σωστή χρήση των κατάλληλων υλικών εγγυάται την ποιότητα της κατασκευή όλα μας τα προϊόντα φέρουν τις υπογραφές των πλέον αξιόπιστων και καταξιωμένων εταιρειών του χώρου! Σε ένα ζήτημα τόσο σοβαρό όσο η δόμηση ποια θα είναι η δική σας επιλογή;


logo vivechromlogo isomatlogo thrakonlogo kerakoll logo alchimica

logo mapei logo durostick  logo sintecno logo nanophoslogo neotexlogo sika

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας
Όροι και Προϋποθέσεις

Ν. Ελβετίας 54 και Καραολή Δημητρίου - Βύρωνας τηλ 210 7653466 - 210 7666555

copyright © Domica center
power & design Best Quality Design